Under construction - En construcción - En construcció - In Voorbereiding

Si queréis dejar algún comentario, podéis hacerlo en kualkier idioma. All languages are welcome. Toutes les langues sont bienvenues. Alle talen zijn welkom. Totes les llengües són benvingudes. Alle sprachen sient willkommen. Можно Писать по-русски! That's a quite poor description of what I have written by now... Enfin. "¡Mala suerte!", como decía mi amigo Juanito.

jueves, diciembre 29, 2005

Lessons

Yes, after all, those sterile worries are useful for something. They teach you a lesson when you finally realize that you hadn't need to worry ("consejos doy, pero para mí no tengo")... And you get that strong sense of relief... :)

I keep building on.

2 Comments:

At 12:33 a. m., Blogger Carme Padró said...

Conec la sensacio de què parles, evolving....jo sóc molt així... de pensar molt, donar moltes voltes a tot i intentar trobar una resposta adequada a cada resposta generada(sí, m'he repetit...), però vaig conèixer una amiga a la facultat que era totalment el contrari a mi...i em va fer veure que és impossible intentar controlar-ho tot...que no podem estar dintre el cap dels altres per saber com reaccionaran o el que pensen...aíxí que ens hem de donar un marge de llibertat i deixar que les coses passin com hagin de passar...si van bé, perfecte....i si van malament, ja mirarem de resoldre-ho quan passi...no cal preocupar-se abans d'hora, perquè la sensació de "relief" és molt agradable, sí, però encara ho és més el poder passar l'estona content i gaudint al màxim, en comptes de preocupat. Sé que és molt més fàcil fer el discurset que portar-ho a terme, però jo cada vegada més intento controlar-me i seguir el "carpe diem"!
PD: És increïble com em recordes a mi! :)
Una abraçada i, encara que ja t'ho he dit al meu blog, FELIÇ ANY 2006 !!! :D

 
At 2:34 p. m., Blogger Evolving Metamorph said...

Hola una vez más, Pijus y gracias por tus comments, siempre bienvenidos.
Pues la verdad es que podríamos decir que uno de los propósitos para el nuevo año podría ser conseguir ese disfrute del momento presente... Hace algún tiempo que lo "persigo" (no, si lo persiguiera sin las comillas, seguro que no funcionaría); algún día acabaré consiguiéndolo. :)
Venga, pues otro abrazo, y también te deseo lo mejor para el finde(año), y todo lo que venga después.
P.D. Remember your post labeled "I'm down?". Read the last verse of "Everybody hurts". So, it seems to be true. :)

 

Publicar un comentario

<< Home